Vekommen inn!

Velkommen, håper du legger igjen et lite spor etter deg :)


onsdag 21. januar 2009

DILLA PÅ HVITT

Arvegods som ble malt : hvitt selvfølgelig.Og litt svart da..her er endelig bordet Ragnhild..(:

Fotografen lider visst av parkinson.. Dette skulle forestille blomsterpotten som overvintrer på kjøkkenbenken, og har nærmest blitt en "roteskuff".

Nam..er vel lov med litt sjokkolade på en onsdag vel..

Denne var en gang nymalt hvit og fin, men har fått gjennomgå av to små viltringer.

Ble visst mye detaljer igejn, men lover å komme tilbake sterkere med de store linjene. Innser at det er litt som skal gjøres først. (:


9 kommentarer:

 1. God formiddag!
  Fiiiine detaljbilder fra deg!! Fikk lyst på sjokolade jeg nå;-)

  Ønsker deg en fin onsdag!
  Klem fra Livy

  SvarSlett
 2. Åååå, så mye fint!! Flinkis! Bordet var jo lekkert da! -Ser ut til at det er smalere enn det dere hadde, og det er vel heller ingen ulempe? Klart det er lov med sjokolade på en onsdag; du feirer jo meg:)
  Ønsker deg en fantastisk dag! -Jeg skal faktisk vaske huset.. -Men ut å spise i kveld, så litt kos skal det bli:)

  SvarSlett
 3. *he-he* Du skal se loftstuen du, der er det kaos - der råder barna:-)

  SvarSlett
 4. Hei og takk for herlig kommentar på Bloggen min! Jeg likte godt Bloggen din også,fin stil og mye lekkert!
  Kommer gjerne innom deg en av de nærmeste dagene igjen!
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei du fotballguttemamma!! Så koselig med hislen fra deg, alltid gøy å finne nye blogger!! Nå har jeg kost meg på siden din, så mye fint du viser!! Her har vi hatt tre små karer på skirenn og tror mor er mest sliten..:-). Ang. barnerom, se under "etiketter", der er det en som heter "Barneron" med to innlegg. Men at noen skal ha anbefalt deg å se der da...:-), nå ble jeg veldig glad her jeg sitter!! Si fra om du ikke finner det...KLem fra Anette

  SvarSlett
 6. Heisann, takk for koselig melding på siden min... nei ang green gate innlegget så er det dessverre ikke hos meg.. i wish... drømmehjem.. men kanskje jeg kan få det en gang... klem fra meg.. :-)

  SvarSlett
 7. Hei innom for første gang her. Mye fint du har ♥ Kommer gjerne oå besøk flere ganger jeg!

  SvarSlett
 8. Hei! Den kommoden du har malt hvit ligner veldig i fasongen på den lille kommoden jeg holder på å male i disse dager. Jeg kjøpte den i Moss av en gammel dame, det er vel der du bor også? Kanskje kommodene våre er i slekt? hihi;)
  Mannen har fått svar på prøvene, det er en kraftig lungebetennelse han har fått... så nå krysser jeg bare fingrene for at vi ikke er smittet! Jobber du som jurist? Kan jeg spøre i hvilket firma? Ble litt nyskjerrig...Svigerfar driver Ytterbøl&co, hvis du har hørt om de?

  SvarSlett