Vekommen inn!

Velkommen, håper du legger igjen et lite spor etter deg :)


søndag 8. mars 2009

Det spirer på flygelet....

Tusen takk for alle hyggelige hilsener om en fin Sverige tur...må desverre meddele at det ikke var til hjelp..

Første stopp var en fin møbelbutikk i Svinesund (hadde tenkt å dra videre inn i Sverige etterpå). Idet vi gikk inn døra begynnte størstemann å syte om at han måtte på do. Mens jeg tok han med for å lete etter toalettet i det 4 etg bygget, hadde minstemann funnet fram til et 10.000- kroners glassbord som han la seg over og ropte: "Jeg bæsjer mamma..." Etter en løpetur til bilen for å finne bleier, en heller ulekker bleie byttet på et åltrangt toalettrom uten stellebord, måtte elsdstemann på do igjen.. Etter 40 minutter hadde vi egentlig bare hjulpet ungene på do..og all shoppinglysten var forlengst borte...

Så i dag blir det en dag kun på barnas presmisser...Ja for det er jo Barnas Holmenkolldag! Hurra!

Endelig har det begynnt å spire på pianoet. Her koser Sukkererter, Basillikum, Pelargonie og Grandiflora seg i skjønn forening.. og lover at det snart er vår..

God søndag til alle sammen!
11 kommentarer:

 1. He he. Unger og sjopping er egentlig ingen bra kombinasjon. jeg er heldig som kan gjøre det mens ungene er i barnehage og skole :o)

  Så flink du er som har fått frøene i gjorden alt. all snøen får meg ikke helt i såmodus.

  Ha en fin søndag
  klem

  SvarSlett
 2. *ler*

  Morsom historie.. -Er det ikke typisk? Hehe

  :)Anette

  SvarSlett
 3. Hei
  Det blir ikke alltid slik som man planlegger :)
  Men det ble da en artig historie av det da ;)

  Så spennende med frø da!

  Ha en fin fin søndag

  Siw

  SvarSlett
 4. HE, he. Et bra innlegg :) Håper dere har hatt en fin dag i Frognerparken? Vi må vente
  til neste år, men vi har da testet skiene i dag allikevel.

  Lykke til med frøene.

  Søndagsklem

  SvarSlett
 5. Uff ja, kjenner meg igjen! Og er det ikke do, så er det mat, eller tørst... eller sliiiiten og lei ;) Jaja. Jeg håper forresten ikke du ble støtt av innlegget mitt- det var ikke meningen å støte noen. Jeg vet vi tar alle våre valg utifra hvor vi står, og ja, forskning og slikt kan man finne som alltid vil underbygge det man selv står for. Bare for å oppklare, om noe var uoppklart :) Så syns jeg jo det at babytiden virker peace of cake med tanke på at ungene blir større og man må følge opp på en helt annen måte (eller så glemmer man fort, hehe...). Ikke alltid like enkelt å bare følge instinkter eller følelser da ;) Men lærerikt og utfordrende, det er sikkert! Ønsker deg også en fin ny uke som kommer- er så fristet til Sverigetur jeg også, må bare vente på litt penger. Hjelper ikke med lav kronekurs om man ikke har noe å handle for hehe... Klem, Gunhild.

  SvarSlett
 6. Det beste er å handle uten born, men når skal ein få tid til det?? Eg må sette nokon frø i jorda eg og, gleder meg slik til vår!

  Når det gjeld IKEA og blandebatteri. Eg har dårlig erfaring med det eg og. Ventilen på krana på badet funka ikkje skikkelig, og det var ei enorm during når krana sto på fullt. Det er ikkje alt IKEA kan hjelpe meg med, men det er ikkje langt i frå :-)

  SvarSlett
 7. Hei!!
  Høres ut som dere hadde en travel tur!!!
  Kjenner meg igjen her ja.....selv om det nå er mange år siden!!
  Gaven i mitt forrige innlegg er fra interiør gave along. Der ligger en link langt nede på bloggrollen min om du vil se!!
  Fire ganger i året får du tildelt en venn som du sender gave til!! Som en hemmelig venn.....så spennende vet du:o)

  Ha en fin dag og ny uke:o)

  SvarSlett
 8. Oida.. ja det hørtes ut som en heller slitsom tur. Kjenner meg litt igjen der med toalettbesøk på turer. Vi var på vei hjem fra Tr.Heim i fjorhøst. Da hadde størstejenta nettopp sluttet med bleier.Hadde vært tørr i 1,5 mnd. På veien hjem hadde vi 9 toalettbesøk. :) Tusen takk for kommentar foressten. Joda, minstejenta sover mye bedre på nettene. SÅ får vi håpe detfortsetter slik. Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 9. uff...hehe...jeg skal nå egentlig ikke flire, men kjenner godt igjen situasjonen og frustrasjonen...av og til er det rett og slett slitsomt å ha med unger på tur!

  Limet kjøpte jeg etter anbefaling av en annen medblogger, hun lagde fantastisk vakre puter. Hun brukte å printe ut et bilde, og så ha lim på puten, og så legge bildet over å la det trekke i noen timer. Selv om jeg er amatør akkurat der, så ble det rett og slett ikke bra uansett hvor mange ganger jeg prøvde. Så det prosjektet er lagt på hylla...kan hende jeg prøver meg en gang slik som du har gjort...det ble nydelig! :)

  SvarSlett
 10. Jeg prøver å legge ut litt nytt hver dag. Ikke alt blir annonsert på Bloggen, for da hadde ikke den handlet om annet, og bloggen er litt mer en bare butikk for meg. Så du må bare titte innom av og til. De nye tingene jeg legger ut legges ut i kategori "nyheter" først. Nå ligger det 1 nøkkel der da:) Har en til, men den hadde jeg glemt å ta bilde av, så det får bli i morra.

  klem

  SvarSlett
 11. Hmmm...
  Det er vel det en må kalle en skikkelig "drittdag"! ;)
  Jepp! Jeg har noe å se frem til når nr 4 kommer i sommer......... hehe!

  Klem!

  SvarSlett