Vekommen inn!

Velkommen, håper du legger igjen et lite spor etter deg :)


tirsdag 6. juli 2010

A dream come true..

Som sagt er vi igang med totalrenovering av ett 50-talls hus, under 3 lag med linoliums-belegg og ett lag tykke papp-plater som var spikret fast fant vi det originale tregulvet. Med unntak av kjøkken og ytter-gang er de gamle gulvene beholdt i hele huset!

Fargen er lys grå (Jotum - "refleksjon")

Innergang.

Grunning - ett strøk etter grunning var nok..


Desverre hadde papp-platene blitt spikret fast med tusenvis av spikrer som alle måtte tas opp en etter en, deretter måtte samtlige spikerhull sparkles og pusses. Vi droppet å slipe gulvene med slipemaskin da det ikke var mye igjen av lakken fra gamle dager..


Papp-plater og belegg..mange timers arbeid, men gjett om resultatet ble bra!!! :)


6 kommentarer:

 1. Vi har vært gjennom det samme. Det verste var å dra opp alle spikrene. Vi valgte å såpebehandle stuegulvet og beholde det trehvitt; med et par skuringer hvert år har det holdt ganske bra. Frøken Dyregod går nå med planer om å male kjøkkengulvet hvitt. Hva slags maling brukte dere?

  SvarSlett
 2. For ei forandring☺ So fint det har blitt☺
  Malt tregulv er kjempeflott!
  Vi har tregulv her og og har malt to rom-og det stoppar ikkje der☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. For en jobb!!
  Men det ble kjempefint da!!
  Flinke dere er
  Klem

  SvarSlett
 4. Oj, det var litt av et prosjekt!
  Spennende...og gulvet blir stilig!
  Klem, M

  SvarSlett
 5. Fy søren, så flinke dere har vært!! Jeg beundrer jobbend ere har gjort!!!Wowh11 Har selv gått løs på en gammelt hus med akkurat det samme prosjektet, endte med nytt tregulv, så gratulerer jeg bøyer meg for dere!! Nydelig ble det1 Sommerklem, Marianne

  SvarSlett
 6. Malte tregulv er nyyyydelig! Håper det dukker opp et vakkert tregulv under gulvbelegget på kjøkkenet vårt den dagen vi skal pusse opp. Elsker tregulvet på stua. Lurer på om det er såpebehandlet eller noe...

  SvarSlett