Vekommen inn!

Velkommen, håper du legger igjen et lite spor etter deg :)


onsdag 27. mai 2009

Fantastiske Danmark!!!

Besøk hos min manns tante ble det også tid til under hengens Kjøbenhavn-tur. Hun bor i et fantastisk hus fra 1800-tallet som har vært i hennes manns familie i over 100 år.
Det er en opplevelse å besøke dem, da det er som å gå rett inn i ett interiørmagasin!


Blomster er usannsynlig billig i DK...bare synd det ikke er lov å ta med seg planter til Norge.


Men en slik mosegrodd blomsterpotte fikk jeg da med meg i bagsjen!Det er nesten som å være i en interiørbutikk..så mye fint nips å se på..:)

Sharmerende hage.. *drømme*

Husets frue meldte seg frivillig til å være "personal shopper" for en dag. Hun tok oss damene med til alle de flotte klesbutikkene, og ett par interiørbutikker ble det også tid til..
Anbefaler bla http://sacrecoeur.dk/

Mens mennene spillte golf..klisje eller?

Gammel fransk urne!

10 kommentarer:

 1. ååå danmark er bare et så fantastisk land og de som bor der vet å kunne omgi seg i vakre omgivelser. For noen snille og gode mennesker også, ja jeg bare elsker danmark og det er virkelig deilig å være norsk i danmark!! vakre bilder du viser, ser ut som de har et helt fantastisk hjem med så mye herlige detaljer og vakkert nips:) elsket den franske urnen. vet du hva den blomsten som står oppi heter, den var vakker. den gamle slitte benken i hagen vatr også bare helt nydelig. Ja virkelig lekekrt:) øsnker deg en nydelig dag:) klem monica

  SvarSlett
 2. Åhh så nydelig....
  Ja Danmark er deilig :)
  Sist jeg var der handlet vi litt hageplanter. Tror det er lov å ta med 5 stk potteplanter hver... Kunne gått helt amokk der nede.. Sååå billig i forhold til her og sååå mye lekkert...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Hei,så du også har vært ute og reist...Koselige bilder,skjønner godt at du har kost deg..Det markedet der så jo spennende ut da..Jeg har vært i Paris noen dager..fikk med meg et spennende marked der også...Men kjøpte kun et par ting..Ps!Stemmer det at det ikke er lov til å ta med potteplanter inn i landet?hjelp..jeg kjøpte jo mine Mårbacka i _Sverige...Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Masse flott inspirasjon å hente her altså!!
  Noe nytt lærte jeg også.....
  ante heller ikke at det var forbudt å ta med seg planter over nabo-grensa.
  Ha en flott kveld!
  Klem G-C

  SvarSlett
 5. Det var litt av en hus; masse fint! Skjønner du har hatt en herlig tur og nydelig mose-potte du fikk med deg, synd med blomstene da. Lenge siden jeg var i Danmark, men nå fikk jeg veldig lyst:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 6. Så herlig tur du har vært på. Har vært morsomt og vært på marked der en gang.

  SvarSlett
 7. Så deilig å være norsk i danmark (fniis)
  Huset er skikkelig fin med masse nips. Jeg er så praktisk anlagt at jeg tenker kun på hvor mye arbeid som går med på å tørke støv ;-)
  Det loppemarkedet må jeg besøke neste gang jeg er i København
  Ønsker deg en fin helg

  SvarSlett
 8. Så mye fine bilder! Lett å drømme seg vekk i dem!!

  SvarSlett
 9. Åhhh, herlige Danmark!! Gleder meg masse til min tur, i midten av juni. Tar båten nedover, og tar en overnatting i Køben. Gleder meg masse. Kanskje du har noen veldig gode tips å komme med, hva butikker angår...;o)

  Ønsker deg en supergod pinsehelg. Her skal dagene nytes, så nå er det snart ut i sola!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 10. Hei

  Likte så godt bildene dine, og måtte titte nærmere på det hvitmalte skapet med sprossedører der dørene var skyvedører. Det har jeg lett etter lenge... Hvilken leverandør er det? Er litt ny i dette blogg-opplegget så jeg vet ikke helt hvordan jeg får se svarene dine...

  SvarSlett