Vekommen inn!

Velkommen, håper du legger igjen et lite spor etter deg :)


fredag 30. januar 2009

Før men ikke etter..og finn minst en feil..


Nå er det minstemanns tur å være syk..igjen!

Med lille englen sovende på sofaen kan mamma prøve seg på å sy puter med trykk etter inspirasjon fra Tines kreative hjørne. Dog med en egen vri...og her kan finnes mange feil. ;) Men kjempeputen vil gjøre seg fint på den nye tearassen..

Kanskje ikke så vanlig å kjøpe blomsterkasser i januar, men nå har konkurssalget på favorittbutikken 70% på alle varer.



Før: her kommer tearassen. Før snøen kom ble forarbeidet gjort med å fjerne tre store bed og en haug med fliser...bare snøen blir borte skal tearassen på plass. (og juletreet fjernes *ler*) Lurer på hvor katten hadde tenkt seg..


onsdag 28. januar 2009

Minioppussing og Lavendelposer


Symaskinen min liker ikke strie...men til slutt ble det da to lavendelposer med godlukt til badet.



Grønt på badet gjør seg bra, men det er ikke mange planter som trives på et toalettrom...Denne kaktusen har heldigvis holdt ut i noen mnd nå.

En gammel gardin passet godt over strien syns nå jeg. (:


Rørleggeren ferdig med vår lille mini-oppussing av toalettrommet.


mandag 26. januar 2009

Fotball er SUPERT - Hiv O`hoiii!!!!!!



4-åringens seng var et bruktkjøp-kupp. Den er fra 50-tallet, men med litt utskiftning av sengeplanker+noen gode strøk med maling ble det en helt super seng. Madrasser måtte klippes til for å passe sengen, overskuddsmadrass overtrukket med overskuddsstoff fra gardinene ble morsomme "byggeklosser" som hyppig er i bruk som alt fra vegger til hytte eller skjørøverskip...( Ligger under senga på bildet)





Foreløpig er fotballeffektene gjemt bak døra, men med stadig større press er et nytt gutterom til fireåringen uunngåelig..Det som er fint er at lillebror snart er stor nok til å ta over dette rommet. :) Bilder fra fireåringens nye fotball/sjørøverrom kommer ut i løpet av våren, forslag mottas med takk!




Både jeg og ungene elsker å kle oss ut!


Jeg sliter med å få med meg minstemann ut en av favorittklesbutikkene mine, ikke pga alle de fine klærne..men fordi de selger favorittkosebamsen hans der..han skjønner jo ikke at det finnes mer enn en "kaninemin".




Gjennom hele rommer går SIA-detaljene igjen..her som knaggerekke og kleshenger.




Her er det blitt laget kilovis med kunst...dette er forresten bordet som hørte med de jeg tidligere la ut under loppefunn.






Knaggerekker er helt genialt på barnerom etter min mening. Ting som blir liggende langt inni et skap eller nederst i lekekasser blir ikke lekt med hos oss. På denne måten blir lekene utstillt, og derfor mer tilgjengelig.





Utkledningskiste..og enda mere knagger..og Sia-ting..

fredag 23. januar 2009

Husets største kunstner


Mitt første forsøk på decoupage.Dette kan man lett bli hektet på..




Over ett år tok det meg å få rammet inn eldstemanns første hodefotinger... og jeg takker interiørbloggen for at ting endelig blir gjort her i huset. Det er så utrolig inspirerende å besøke alle bloggene deres, og utrolig gøy prøve ut deres kreative ideer.

onsdag 21. januar 2009

DILLA PÅ HVITT





Arvegods som ble malt : hvitt selvfølgelig.



Og litt svart da..her er endelig bordet Ragnhild..(:

Fotografen lider visst av parkinson.. Dette skulle forestille blomsterpotten som overvintrer på kjøkkenbenken, og har nærmest blitt en "roteskuff".

Nam..er vel lov med litt sjokkolade på en onsdag vel..

Denne var en gang nymalt hvit og fin, men har fått gjennomgå av to små viltringer.

Ble visst mye detaljer igejn, men lover å komme tilbake sterkere med de store linjene. Innser at det er litt som skal gjøres først. (:


mandag 19. januar 2009

lørdag 17. januar 2009


Stua er ikke presentabel til å legges ut på nett. I alle fall ikke om jeg skal forsøke å opprettholde mitt image om at også fotballmammaer kan ha et hjem som ikke ser bomba ut til enhver tid.
Vi får begynne i det ene hjørnet. Etter å ha torturert mannen min med mas hver dag i et par uker, fikk han endelig hengt opp dette skapet som passer perfekt over mitt nye flygel.

(hadde det ikke vært for prolapset i ryggen skulle jeg gjerne gjort det selv altså ;)

Designlampe til besvær

K

Noen flere som har fått denne design-lampen da de begynnte å abonere på Bolig pluss? Isåfall er det vel ikke bare meg som vet at den ikke er verdt strevet...

fredag 16. januar 2009

Idè





Hylle av
blomsterpotter.

Det eneste jeg gjorde var å beise, og borre hull til skruer i de massive blomsterpottene av tre.

Ble en rimelig bade-hylle som vi desverre måtte flytte fra når vi solgte leiligheten.








SOMMER KOMMER...

d
Det snør det snør....men jeg vil ha sommer.

torsdag 15. januar 2009

Konkurssalg!


Med skrekkblandet fryd oppdaget jeg denne uken at favorittinteriørbutikken min hadde konkurssalg. 50% på hele butikken.


Butikken var stappfull av halvdesperate damer som tviholdt i hver sin ende av møbler og lamper. Heldigvis gikk jeg derfra i visshet om at heller ikke jeg kunne bære med meg alt jeg hadde kjøpt!


Men gleden er bittersøt. Jeg syns det er sørgelig at kun kjedebutikkene ser ut til å overleve finanskrisen. Så jenter, løp og kjøp!